Iz UKP-a otkrili

Detalji saslušanja: Dva sata je detaljno pričao kako je ubio Danku

  • Izvor: Agencije
  • 07.04.2024. 13:07

Zoran Šašić, zamjenik načelnika Uprave kriminalističke policije (UKP), rekao je danas, da će potraga za tijelom Danke Ilić (2) iz Bora, koja je prije više od deset dana ubijena, biti nastavljena.

Kako je kazao, potraga će trajati sve dok tijelo ne bude nađeno.

Dankin otac o potrazi za djetetom: „Mnogo nam je loše...“

Dankin otac o potrazi za djetetom: „Mnogo nam je loše...“

On je istakao da se potraga vrši na nekoliko lokacija i da je za sada ovo djelo okvalifikovano kao teško ubistvo učinjeno na svirep način.

"Dok smo tražili Danku rekao je: Džaba je tražimo, oteta je" Prijatelj otkrio detalje o ubici

Šašić je naveo da bi pronalazak tijela djevojčice mogao da donese i nove dokaze o uhapšenima za koje se sumnjiči da su pomagali u prikrivanju dokaza.

"Pronalazak tijela će nam donijeti nove dokaze o osumnjičenima i nove dokaze o uhapšenima za koje se sumnja da su pomagali poslije izvršenja krivičnog djela", rekao je Šašić za TV Hepi.

Policija traži Dankino tijelo u pećini

Policija traži Dankino tijelo u pećini

Što se tiče potrage za tijelom, istakao je da se pretraga vrši na tri lokacije, te da postoji problem sa jednim od osumnjičenih za Dankino ubistvo koji se brani ćutanjem.

Marija Šerifović posvetila pjesmu maloj Danki Ilić

Marija Šerifović posvetila pjesmu maloj Danki Ilić

"Osumnjičeni su priznali krivično djelo, i detaljno ga opisali. Tokom saslušanja je jedno lice više od dva sata opisivalo izvršenje krivičnog djela, dok je drugo lice, nakon što je počeo sa priznanjem i opisivanjem, kasnije odlučio da se brani ćutanjem", rekao je Šašić.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: