Osumnjičeni uhapšen

Direktor firme čiji autobus je sinoć ukraden u Omarskoj: Ogromna šteta

  • Izvor: ATV
  • 04.12.2023. 19:17

Nikada nam se ovo nije desilo, priča Dragomir Rajilić, direktor autobuske agencije "Rale turs“ kojem je sinoć ispred benzinske pumpe u Omarskoj ukraden autobus.

Sve se desilo oko 17.50 časova, kada su zaposleni na pumpi primijetili da autobus koji juče nije saobraćao na relaciji Omarska - Banjaluka odvozi nepoznato lice. 

Dragomir dodaje da na toj pumpi inače ostavljaju vozila, te da je šteta koja je juče pričinjena na autobusu, ogromna.

"Mi smo angažovali vještake, ali šteta je oko 30.000 do 40.000 KM. Sreća je što nije nikoga udario i što nije niko nastradao. To je sreća u svemu. I još bih pohvalio MUP na brzoj reakciji i pronalaženju osumnjičenog i vozila“, kaže direktor firme "Rale turs“ Dragomir Rajilić.

Iz Policijske uprave Prijedor navode da su odmah po pozivu izašli na lice mjesta, a brzom intervencijom i pronašli osumnjičenog i autobus. 

Zbog krađe autobusa uhapšen mladić iz Omarske

Zbog krađe autobusa uhapšen mladić iz Omarske

"Intervencijom policijskih službenika predmetni autobus je pronađen na području mjesta Gradina u Omarskoj, za čijim upravljačem je bio osumnjičeni D.T. Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni počinio krivično djelo 'Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari' na način da je sa parking prostora odvezao autobus, pri čemu je oštetio i parkirani putnički automobil privatnog vlasništva“, navedeno je u saopštenju PU Prijedor. 

Iz Policijske uprave Prijedor dodali su i da je u toku rad na kompletiranju predmeta nakon čega će protiv D.T. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Narod Priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela, o njihovoj svakodnevici i borbi za očuvanje pravih vrijednosti, marljivom radu, vjeri, i ljubavi prema njihovoj i našoj, otadžbini.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina