Uhapšen je

Drama u Milićima: Odbio odložiti oružje, policija ispalila hitac upozorenja

  • Izvor: ATV
  • 18.03.2024. 10:59

Policija u Milićima uhapsila je D.M. iz ove opštine koji je pružao otpor policijskim službenicima, oglušio se na njihova upozorenja da odloži hladno oružje, nakon čega su policajci ispalili metak upozorenja.

On je uhapšen u petak zbog sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Tog dana, oko 19,00 časova, policijski službenici su tokom redovnih poslova i zadataka došli do saznanja da se u jednoj ulici u Milićima nalazi lice koje posjeduje hladno oružje. 

„Postupajući po navedenom, policijski službenici su navedenom licu izdali upozorenje, a potom i naređenje da odloži hladno oružje o koje se isto oglušilo. Zbog pružanja aktivnog otpora od strane lica D.M., policijski službenici su radi zaštite lične bezbjednosti i bezbjednosti drugih lica, ispalili metak upozorenja“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su izvršili uviđaj na licu mjesta. 

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu Područna kancelarija Vlasenica, koji je naložio da se nakon dokumentovanja događaja tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:45 Noćni program

    Noćni program