Salcburg

Državljanin BiH pretukao 18-godišnjaka, u teškom je stanju

  • Izvor: Nezavisne
  • 19.03.2024. 22:05

Državljanin BiH (27) prijavljen je nakon što se prvo verbalno, a zatim i fizički sukobio da dvojicom mladića (18, 19), od kojih je 18-godišnjak zadobio teške tjelesne povrede zbog kojih je hospitalizovan.

Naime, sve se desilo preksinoć na parkingu ispred jednog lokala kada je 27-godišnji bh. državljanin došao u sukob sa 19-godišnjakom iz Pongaua.

Sukob je prvo bio verbalni, a kada je došlo do fizičkog, 19-godišnjaku je u pomoć pritekao 18-godišnji prijatelj. U društvu bh. državljanina bio je i lokalni stanovnik iz Pongaua, koji se takođe umiješao u tuču. Nakon jednog težeg udarca, 18-godišnji mladić je ostao nepomično da leži na parkingu. Odmah su došle ekipe hitne pomoći koje su ga prebacile u bolnicu Švarcah.

Državljanin BiH je sa prijateljem pobjegao sa lica mjesta, ali su nakon brze istrage lokalne policije te svjedočenja očevidaca identifikovani i privedeni. Protiv njih je podnijeta i krivična prijava, pišu Nezavisne.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)