Saobraćajna nezgoda

Dvije osobe teško povrijeđene u Milićima, jedna prevezena u Banjaluku

 • Izvor: ATV
 • 14.09.2023. 10:43

Dvije osobe teško su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se juče dogodila u mjestu Vukšić Polje, opština Milići, rekli su u zvorničkoj Policijskoj upravi.

Povrijeđene su osobe inicijala D.Ć. i P.S., koji su prevezeni u JZU Bolnica Zvornik a nakon toga je D.Ć. prebačen u UKC Republike Srpske.

U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo marke fiat panda, kojim je upravljalo lice D.Ć. iz Vlasenice, sa kojim je na mjestu suvozača bilo lice P.S., i teretno motorno vozilo marke man sa priključnim vozilom marke ridler, kojim je upravljalo lice G.G. iz Han Pijeska.  

„Na lice mjesta upućeni su pripadnici Teritorijalno vatrogasne jedinice Milići i pripadnici Službe hitne medicinske pomoći Javne zdravstvene ustanove Doma zdravlja Milići koji su lica D.Ć. i P.S. prevezli u JZU Bolnica Zvornik, gdje su im od strane dežurnog doktora konstatovane teške tjelesne povrede. Lice P.S. je zadržano na liječenju u navedenoj ustanovi, a lice D.Ć. je nakon ukazane ljekarske pomoći prevezeno u JZU Univerzitetsko klinički centar Banjaluka“, kazali su u Policijskoj upravi Zvornik.

Automobilom sletjeli s puta: Povrijeđeni vozač i suvozač, jedno prebačeno u UKC Srpske

Automobilom sletjeli s puta: Povrijeđeni vozač i suvozač, jedno prebačeno u UKC Srpske

Policijski službenici Policijske stanice Milići su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila oko 18,35 časova na  magistralnom putu Zvornik – Vlasenica.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, koji je naložio da se protiv vozača G.G. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje javnog saobraćaja.

Pratite nas i putem Vibera

 • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisija: Biznis klub

  '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.