Sud BiH

Jošilo na slobodi, prihvaćeno jemstvo u iznosu od 489.000 KM

Jovanu Jošilu iz Banjaluke, koji je pod istragom Tužilaštva BiH za organizovani kriminal u predmetima ”Storidž” i ”Transporter”, pušten je na slobodu.

Kao što je ATV pisao Jošilu su određene mjere zabrane, a prihvaćen je i prijedlog odbrane o ponuđenom jemstvu u iznosu od 489.000 KM.

”Sud BIH je 26. marta donio rješenje kojim je usvojen prijedlog odbrane osumnjičenog Jovana Jošila, te kao mjera za obezbjeđenje prisustva osumnjičenog prihvaćeno ponuđeno jamstvo u ukupnom iznosu od 489.000,00 KM, koje se ogleda u upisu hipoteke nad nekretninama”, saopštio je Sud BiH.

Jošilo izlazi na slobodu uz jemstvo od pola miliona KM!

Jošilo izlazi na slobodu uz jemstvo od pola miliona KM!

Dodaju da mjera za obezbjeđenje prisustva osumnjičenog može trajati do pravosnažnog okončanja krivičnog postupka ili do donošenja drugačije odluke Suda.

”Nakon isteka pritvora Sud je prema osumnjičenom odredio mjere zabrane i to: zabranu napuštanja boravišta i zabranu putovanja. Mjere zabrane, po ovom rješenju, mogu da traju dok za istim postoji potreba ili do drugačije odluke Suda. Kontrola opravdanosti trajanja mjera vršiće se svaka dva mjeseca”, navode u Sudu BiH.

Jovan Jošilo pod velikim mjerama obezbjeđenja izručen u BiH

Jovan Jošilo pod velikim mjerama obezbjeđenja izručen u BiH

Dodaju da je Jošilo osumnjičen da je počinio krivično djelo organizovani kriminal u vezi sa neovlaštenim prometom droge.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom