Zbijaju se i brojne šale

Kako je Kinez pobjegao iz zatvora nakon posjete roditelja?

  • Izvor: ATV
  • 20.11.2023. 19:09

Kinez koji je pobjegao iz trebinjskog zatvora danas je južnjacima tema broj 1. Zbijaju se i brojne šale.

"Kineza, nismo nismo ga vidjeli. Kako to komentarišete? Pa to je sigurno neki rođak od Džeki Čena. Možda je loša hrana bila pa pobjegao čovjek. Еvo nekih idu, evo rođak vam je pobjegao" kažu građani.

"To je čudo to ne može niko nego Kinez, to naš nijedan ne bi", dodaju građani.

"Stvarno svaka mu čast".

"To je nemoguća misija pa i da sam mu ja pomagao".

"Pa šta ćemo sad", pitaju se građani.

Osim u šalama odbjegli Kinez je završio i u političim prepuvacanjima. S telefonom u ruci pored zatvora sreli smo Nebojšu Vukanovića.

"Ovdje smo da ispratimo ovog olimpijca koji je došao iz Kine. Sergej Bupka je svjetski rekorder, skočio je s motkom 6,1m a ova Kinez Džeki Čen skočio je 12m bez motke. Naravno da nije skočio 12m tako svoju nemoć i slabost pokušava da prvada upravnik zatvora Zoran Miladinović", rekao je Nebojša Vukanović, narodni poslanik.

Miladinoviću nije do šale. Za ATV kaže da je evidentno da je zakazalo zatvorsko obezbjeđenje i da će taj neko odgovarati za propuste.

"Naša ustanova poštuje sve zakonske norme i propise, ako ih je neko prekršio sigurno će odgovarati. Čitava ustanova je pokrivena video nadzorom kojeg smo pogledali i mogu da vam kažem da je neshvatljivo kako je ovo lice izvšilo bjekstvo. On se bukvalno popeo uz go zid na krov zgrade i skočio s ogromne visine", rekao je Zoran Miladinović, direktor KPZ Trebinje.

Prije ovoga bijega Kinez se šetao u zatvorskom dvorištu.

Ono što se još zna u ovom slučaju jeste da je odbjegli Kinez van zatvora imao pomagače. Kako saznajemo u Trebinju su boravili njegovi roditelji.

Roditelji su juče pronađeni na brdu Crkvina, kod manastira Hercegovačka gračanica, pozvani su na razgovor u policiju. Ovaj bjegunac u trebinjskom zatvoru je od 5 septembra.

"Sud BiH odredio pritvor vezano za krivično djelo koje je počinio van BiH i upućen je u pritvorsku jedinicu Okružnog zatvora u Trebinju", rekao je Siniša Laketa, načelnik PU Trebinje.

Nezvanično se saznaje da je ovaj Kinez u svojoj državi počinio krivično djelo ”zločin ugovorne prevare”. Pobjegao je juče oko 11 20 i od tada je trebinjska policija na nogama.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: