Bor

Mediji tvrde: Ovo je razlog zašto je Dankina majka došla u ruiniranu kuću

  • Izvor: Kurir
  • 29.03.2024. 12:08

Mještani Brestovca kod Bora odakle je porodica Ivane Ilić, majke djevojčice Danke Ilić (2), koja je nestala u utorak oko 13.45 sati u Brestovačkom zaseoku Brestovačko polje, kažu za "Kurir" "da je majka dovela djecu na imanje tog dana kako bi vidjela u kom stanju je kuća i okućnica za život tamo".

Podsjetimo, djevojčica Danka Ilić u trenutku nestanka bila je sa majkom Ivanom i trogodišnjim bratom u pojati, tačnije u vikend-kući koja pripada porodici njene majke. Ivana Ilić ispričala je u policiji "da joj je dijete nestalo u trenutku kada je sinu krenula da da vode." Opsežna potraga MUP-a za djevojčicom traje već četvrti dan.

"Ivana je saznala da je trudna i stan u Boru u kom je živjela sa djecom, suprugom Milošem i njegovim roditeljima postao im je tijesan, i počeli su navodno da razmišljaju da preurede pojatu Ivanine porodice koju imaju u Banjskom polju, a u kojoj niko ne živi godinama, kako bi u nju prešli Miloševi roditelji, a oni sa djecom ostali u stanu", pričaju mještani i objašnjavaju:

"Međutim, sa druge strane Ivanina porodica koja tu pojatu i imanje ima u svom vlasništvu, odlučila je da ne odobri ovakav plan Ivane i njenog supruga. Čuli smo da su nisu bili za tu soluciju".


Od kuće kod koje je nestala Danka (2) otišla kolona vozila sa zatamnjenim staklima

Od kuće kod koje je nestala Danka (2) otišla kolona vozila sa zatamnjenim staklima

Mještani navode da je Ivana u utorak, po prvi put poslije mnogo godina, ipak odlučila da ode na imanje i vidi u kakvom je ono sada stanju, prenosi "Kurir".

"Ivana se to jutro sa djecom uputila u Banjsko polje gdje imaju pojatu kako bi, navodno, izvidila situaciju i kako bi vidjela koliko bi im trebalo vremena i novca da tu kuću i cijelo imanje preurede u pristojne uslove za život", kažu oni za "Kurir" i dodaju:

"Dankina majka dovezla je brata i nju na to imanje u utorak i parkirala se vjerovatno pozadi, da niko ne bi dojavio njenoj porodici da je došla. Navodno, Ivana uopšte nije imala ključ od te kuće i iz tog razloga je policija nakon prijave naišla na zaključana ulazna vrata. Nije mogla da prespava sa djecom tu, jer nema kako da uđe u kuću, a i kuća je u jezivom stanju".

Kako komšije dalje navode, nešto se tada dogodilo i dijete je nestalo.


Uhapšeni Bašar na čatu uživo tvrdio da je Danka u podrumu, da plače i traži majku!

Uhapšeni Bašar na čatu uživo tvrdio da je Danka u podrumu, da plače i traži majku!

"Ivanini su generalno čudni ljudi, koji se ne druže toliko sa nama mještanima i nekako su sami za sebe. Ivana je kao dijete sa majkom, ocem i bratom živjela godinama u Banjskom polju, u toj kući iz čijeg dvorišta joj je prije četiri dana i nestalo dijete. I tada su odnosi bili zategnuti, jer Ivanin deda, inače pradjed nestale djevojčice, nije se slagao sa Ivaninom majkom, pa su oni malo živjeli u Brestovcu, malo na ovom imanju", navode komšije i dodaju:

"Ivanina majka preminula je prije 11 godina i tada su se njen otac i brat odselili u Brestovac i živjeli sa djedom, dok je Ivana ostala tu sama. Neko vrijeme je živjela sama u toj pojati, a onda je otišla kod tate i brata, ali se ubrzo udala".

Prema navodima komšija, stvari sa nestankom djeteta se komplikuju, a svi se mole da se Danka što pre pronađe i da ishod bude najbolji mogući.


Progovorili poznanici roditelja male Danke - evo šta su otkrili

Progovorili poznanici roditelja male Danke - evo šta su otkrili

"Stvari se komplikuju, a djeteta nema. Nadamo se da će je pronaći živu i zdravi i da će se utvrditi kako je došlo do ovakve drame. Dankina ujna, supruga Ivaninog brata, je takođe, bila nestala kao mala i nju su svi tražili tada. Nije poznato zbog čega i kako...", navode komšije i dodaju:

"Ivana je kao živa vatra, još kao dijete je bila živahna, slomila je čak i obje ruke vozeći bicikl. Pa, nam je sada ovo njeno ponašanje veoma čudno. Priča se da je veoma mirna, da ne plače, a cijela Srbija strahuje šta je sa djetetom".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Naša Srpska (R)

    ''Еmisija 'Naša Srpska' donose aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina