PU Gradiška

Napali muškarca zbog nesuglasica u saobraćaju, otkrivena im još tri krivična djela

Gradiška policija uhapsila je J.K. iz Gradiške, N.L. iz Pala i državljanina Srbije M.J. zbog sumnje da su počinili više krivičnih djela.

Kako saznaje ATV hapšenje je usljedilo nakon što su osumnjičeni, poslije nesporazuma u saobraćaju, fizički napali jednod muškarca, nakon čega su pobjegli. On je sve prijavio policiji koja je operativnim radom pronašla osumnjičene i otkrila im još tri krivična djela. 

”Policijski službenici su pronašli vozilo i u njemu zatekli J.K. i J.D. koji se predstavio kao državljanin Poljske. Izvršenim provjerama utvrđeno je da je za licem J.K. raspisana potraga zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti”, saopštila je PU Gradiška.

Dodaju da su osumnjičeni testirani na prisustvo droge u organizmu, te je utvrđeno da su pozitivni na kokain.

”Daljim radom, utvrđeno je da su drogu konzumirali u kući i vozilu J. K., te da se u društvu s njima nalazio N. L. sa Pala. Kriminalističkom obradom je utvrđeno i da je J.D. imao falsifikovane lične dokumente te da se zapravo radi o državljaninu Srbije M.J. koji je povratnik u izvršenju krivičnih djela. Utvrđeno je da je upravo on, zajedno sa N.L., fizički napao oštećenog”, navode u policiji.

Uhapšeni bjegunci od pravosuđa, jedan se krio s lažnim dokumentima Poljske

Uhapšeni bjegunci od pravosuđa, jedan se krio s lažnim dokumentima Poljske

Po naredbi suda izvršen je pretres kuće, objekata i vozila J. K. iz Gradiške, pri čemu je pronađen i oduzet pištolj, municija, bijeli prašak nalik kokainu i drugo.

”O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima protiv osumnjičeni, te da se M.J. iz Srbije, preda Terenskom centru za strance Banjaluka”, navode u policiji.

Dodaju da će protiv osumnjičenih biti podnesene prijave zbog sumnje da su počinili krivična djela tjelesna povreda, falsifikovanje isprave, omogućavanje uživanja droge i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 12:40 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:55 Еmisija: Imate riječ sa Milijanom Kos (R)

  'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

  'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.