Selo Zlot

Nastavlja se potraga za tijelom Danke Ilić: Policija pretražuje već pretražene dijelove

  • Izvor: Blic
  • 13.04.2024. 08:26

U potrazi za tijelom Danke Ilić (2) policija je krenula u novi pregled već pretraženih dijelova sela Zlot zbog mogućnosti da je neki detalj promakao ili su saučesnici pomjerali više puta djevojčicino tijelo.

U slučaju ubistva Danke Ilić, istražitelji ništa ne prepuštaju slučaju, a kako navodi izvor pretraživaće se nove površine, ali i već pretraženi dijelovi.

"To će se raditi zbog mogućnosti da je neki detalj promakao, ili da je neko od saučesnika pomjerao tijelo u namjeri da ostane sakriveno“, kaže izvor.

Svetlana kleči pored sanduka u kojem je njen sin Dalibor Dragijević, pali mu svijeću

Svetlana kleči pored sanduka u kojem je njen sin Dalibor Dragijević, pali mu svijeću

Podsjetimo, policija provjerava sve šahtove i rezervoare koji su aktivni ili neaktivni i prirodni i vještački sistemi za navodnjavanje jer su osumnjičeni za ubistvo Dejan Dragijević i Srđan Janković radili u JKP "Vodovod" i po prirodi posla dobro poznaju te sisteme.

Policija je ispraznila septičku jamu u dvorištu kuće osumnjičenog Dejana Dragijevića u selu Zlot, a potom je u njega ušao i bager, a pregledan je i bunar koji se nalazi u susjednom dvorištu.

"Njemu se barem zna gdje je grob, a jadnom djetetu.." Gdje je tijelo Danke Ilić?

Vatrogasci spasioci su tokom potrage ispumpavali i vodu iz obližnje močvare.

Dalibor Dragijević, koji je preminuo u noći između 6. i 7. aprila u policijskoj stanici, priznao je da je pomogao bratu da se riješi tijela dvogodišnje Danke. On je u policiji nabrojao oko 20 lokacija na kojima bi moglo da se nalazi tijelo međutim, policija na tim mjestima nije pronašla ništa.

On i njegov brat Dejan su dali na desetine pogrešnih lokacija koje su intenzivno pretražene u potrazi za tijelom.

Ovo su ključni dokazi protiv osumnjičenih za ubistvo male Danke: Prijeti im doživotna robija

Ovo su ključni dokazi protiv osumnjičenih za ubistvo male Danke: Prijeti im doživotna robija

Danka Ilić je nestala 26. marta u mestu Banjsko polje kada je sa majkom Ivanom i trogodišnjim bratom otišla na porodično imanje.

Za djevojčicom se tragalo devet dana, a onda su 4. aprila osumnjičeni Janković i Dragijević uhapšeni kada su otkrili šta su uradili.

Janković i Dragijević su, kako se sumnja, djevojčicu najprije udarili službenim autom. Dragijević je zatim navodno djevojčicu udavio, a onda su se riješili tijela koje do sada nije pronađeno.

Keckarović za Dosije o ubistvu male Danke: Vremenski period značajno utiče na tragove

Keckarović za Dosije o ubistvu male Danke: Vremenski period značajno utiče na tragove

Dragijević je pred tužiocem priznao zločin, dok se Janković branio ćutanjem. Obojici je potom određen pritvor do 30 dana.

Policija je u međuvremenu uhapsila Radeta i sada pokojnog Dalibora Dragijevića, zbog sumnje da su mu pomogli da premjesti tijelo ubijene djevojčice.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    ''Ko? Šta? Kada? Gdje? Zašto? Kako? I tu se pitanja ne zaustavljaju - otvoreno i odvažno.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.