Ne igrajte se "spiskom”: Nova prijetnja uznemirila đake u Brodu, reagovala policija

Novi slučaj ”prijetnje spiskom” potresao je Osnovnu školu ”Sveti Sava” u Brodu, što je uznemirilo đake i njihove roditelje!

Kako saznaje ATV učenici osmog razreda nastavnicima su prijavili da je 13-godišnji đak na času matematike školskom drugu rekao da će ”napraviti spisak”. Odmah su alarmirane nadležne službe i sve je prijavljeno policiji. Ispostavilo se da nikakvog spiska nije bilo i da učenik nije imao namjeru da bilo kome naudi. Navodno se radilo o tome da je, zbog djevojčice, jedan učenik želio da napakosti drugom.

”Nadležni u OŠ ”Sveti Sava” u Brodu su 21. marta prijavili u PS Brod da je za vrijeme trajanja nastave učenik osmog razreda rekao drugu iz razreda da će ”napraviti spisak učenika” i da on na njemu neće biti. Policijski službenici su postupili po prijavi i potvrdili te navode”, kaže izvor ATV-a.

Ne postoji spisak za likvidaciju u banjalučkoj školi, panika bespotrebno podignuta!

Ne postoji spisak za likvidaciju u banjalučkoj školi, panika bespotrebno podignuta!

On navodi da su obavljeni razgovori sa direktoricom škole, razrednim starješinom i psihologom. Utvrđeno je da je, nakon časa, učenik navode o spisku prenio ostalim đacima, što je njih uznemirilo pa su sa svime upoznali razrednika.

”Utvrđeno je da 13-godišnjk nije imao nikakav spisak, niti namjeru da bilo kome naudi”, kaže izvor ATV-a.

Užas u školi: Učenik sastavio listu đaka sa odstrel

Užas u školi: Učenik sastavio listu đaka sa odstrel

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju, koja se izjasnila da u cijelom slučaju nema elemenata krivičnog djela.

”Naloženo je da se sve prijavi Centru za socijalni rad u Brodu radi daljeg postupanja. Po kompletiranju predmeta tužilaštvu će biti dostavljen izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama”, navodi izvor ATV-a.

Drama u školi u Prnjavoru: Maloljetnik drugarima prijetio ubistvom

Drama u školi u Prnjavoru: Maloljetnik drugarima prijetio ubistvom

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: