Obračun

Obradov i Samardžija uhapšeni zbog brutalnog pokušaja ubistva u Palama

Miloš Obradov i Stefan Samardžija iz Pala, poznati kriminalci, uhapšeni su zbog sumnje da su pokušali da ubiju sugrađanina koga su brutalno pretukli, udarajući ga šakama, nogama, ali i betonskom pločom!

U PU Istočno Sarajevo navode da je pretučeni zadobio povrede opasne po život i hospitalizovan je u Bolnici ”Srbija” u Istočnom Sarajevu. Motiv sukoba se istražuje, a nezvanično saznajemo da je žrtva pretrpila veoma teške povrede budući da je udaran betonskom pločom, teškom oko 30 kilograma.

”M.O. i S.S. iz Pala uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivično djelo pokušali ubistva, tako što su fizički napali lice i nanijeli mu povrede opasne po život”, navode u PU Istočno Sarajevo.

Dodaju da su uviđaj na licu mjesta izvršili policijski službenici u prisustvu dežurnog javnog tužioca  Okružnog javnog tužilaštvu Istočno Sarajevo.

Obustavljena istraga protiv osumnjičenih za ubistvo Šijana

Obustavljena istraga protiv osumnjičenih za ubistvo Šijana

”Nakon kriminalističke obrade osumnjičeni će biti predati tužiocu OJT Istočno Sarajevo u dalju nadležnost”, navode u policiji.

Obradov i Samardžija imaju bogat kriminalni dosije i dovodili su se u vezu sa planiranjem ubistva Damira Ostojića Šijana, koji je izrešetan 5. septembra 2018. godine u Banjaluci. Zbog tog slučaja obojica su mjesecima bili u pritvoru iz kojeg su pušteni u nedostatku dokaza, a u međuvremenu je protiv njih obustavljena istraga za taj zločin.

Obojica operativno važe za članove automafije sa Pala. U istrazi Šijanovog ubistva dovođeni u vezu sa krađom ”škode oktavije” koja je korištena u ubistvu, te krađom registarskih oznaka koje su postavljene na to vozilo. ”Oktavija” je nakon zločina pronađeno zapaljeno u selu Šešići kod Gornje Piskavice.


Pratite nas i putem Vibera

  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    ''Ko? Šta? Kada? Gdje? Zašto? Kako? I tu se pitanja ne zaustavljaju - otvoreno i odvažno.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.