Gradačac

Oglasila se policija: Tijelo žene u kući pronašla kćerka

  • Izvor: Kliks
  • 09.05.2024. 07:21

Mještane Gradačca uznemirila je vijest o pronalasku mrtve žene, a iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK) objavili su prve detalje vezano za događaj. Kako je istaknuto, beživotnu ženu u kući je pronašla njena kćerka.

Kako je kazala portparol Uprave policije MUP-a TK Adnana Sprečić, u srijedu uveče oko 19:05 sati, Policijskoj stanici Gradačac javila se A.B., koja je kazala da je u kući svoje majke H.M. (1961.) zatekla njeno beživotno tijelo.

Fotografije i snimci sa mjesta tragedije u Gradačcu

Fotografije i snimci sa mjesta tragedije u Gradačcu

"Na mjesto događaja odmah po prijavi, upućena je patrola policije PS Gradačac koja je potvrdila navode prijave te obezbjeđuje mjesto događaja. Dolaskom dežurne ekipe Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Gradačac i ljekara mrtvozornika na mjestu događaja konstatovana je smrt H.M.", navela je Sprečić.

Muž ubio suprugu u Gradačcu, a zatim počinio samoubistvo u Srebreniku?!

Muž ubio suprugu u Gradačcu, a zatim počinio samoubistvo u Srebreniku?!

O događaju je obaviješten dežurni tužilac, koja je izašla na mjesto događaja te rukovodi uviđajem, kojeg vrše istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a TK.

U ovom slučaju postoje indicije da je nesretnu ženu ubio njen suprug, a koji je nakon toga otišao u Srebrenik gdje je izvršio samoubistvo.

Pratite nas i putem Vibera