Hapšenje

Oglasila se PU Gradiška: U akciji ”Galerija” uhapšeno deset osoba

U akciji ”Galerija”, koja se sprovodi na području Gradiške, uhapšeno je deset osoba i zaplijenjena određena količina droge, nelegalnog oružja, kao i novca.

Slobodanka Subotić, portparol PU Gradiška, saopštila je da se akcija ”Galerija” sprovodi pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te da su u njenoj realizaciji učestvovali policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS, PU Gradiška, PU Banjaluka i Jedinica Žandarmerije.

Zbog droge ''pali'' profesor fizičkog, prevoznik i kriminalac s bogatim dosijeom

Zbog droge ''pali'' profesor fizičkog, prevoznik i kriminalac s bogatim dosijeom

”Akcija je usmjerena na suzbijanje proizvodnje i prometa opojnih droga. U akciji je uhapšeno deset osoba i to S.L., S.D., M.R., O.Š., D.T., N.J., J.K., A.G., N.Đ. i M.G. svi iz Gradiške", saopštila je Subotić.

Ona kaže da su na osnovu naredbe Okružnog suda u Banjaluci izvršeni pretresi kuća i pratećih objekata na više lokacija, kao i pretresi vozila koje su osumnjičeni koristili.

”Tom prilikom pronađene su i oduzete materije koje asociraju na opojnu drogu i 27,78 grama kokaina, 400,5 grama spida, tablete ekstazija, skank, vatreno oružje, profesionalni provalnički alat, određena količina novca, te drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem postupku”, rekla je Subotić.

Velika policijska akcija u Gradišci, u toku pretresi na više lokacija

Velika policijska akcija u Gradišci, u toku pretresi na više lokacija

Ona dodaje da se uhapšena lica sumnjiče da su počinili krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet droge, te omogućavanje uživanja droge.

”Nakon kriminalističke obrade osumnjičeni će biti predati u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci na dalje postupanje”, istakla je Subotić.

Pratite nas i putem Vibera

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:43 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 19:50 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.