Kozarska Dubica

Optužen da je tukao ženu i prijetio joj: "Zaklaću te odmah"

  • Izvor: ATV
  • 14.02.2024. 15:34

Okružno javno tužilaštvo Prijedor podnijelo je optužnicu protiv M.T. iz Kozarske Dubice zbog sumnje da je je nekoliko puta tukao, te joj je prijetio da će je zaklati, a prema njoj je bio nasilan čak i pred policijom.

Prvi slučaj nasilja, kako se navodi u optužnici, se desio 28. oktobra 2019. godine, u popodnevnim časovima, u porodičnoj kući u mjestu Murati, opština Kozarska Dubica. napao suprugu D.T. tako što ju je nakon verbalnog sukoba fizički napao, odnosno, udario ju je držačem od štijača u desnu nadlaktice. Njegova supruga je od udarca dobila ogrebotinu.

Kako se dalje navodi u optužnici, 6. avgusta 2020. godine, optuženi je u večernjim časovima, u dvorištu porodične kuće, pijan prijetio, vrijeđao  i psovao supruzi. Potom je pod prijetnjom upotrebe skalpela, kada je žena pokušala da zahvati vodu iz bunara, obratio joj se riječima „Aj' probaj, j***m ti mrtvu majku, zaklaću te odmah, aj da te zakoljem“. Osim toga je u prisustvu policijskih službenika, prema supruzi  bacio vrećicu sa namirnicama uz psovke.

Tu nije bio kraj nasilju prema nesretnoj ženi.  Prvog januara 2021. godine, oko 16,00 časova optuženi je u porodičnoj kući upućivao pogrdne riječi a zatim i pretukao suprugu

„Upućivao joj je razne pogrdne riječi, a zatim fizički napao i tom prilikom joj nanio udarac u predjelu grudi, nadlaktice lijeve ruke i butinu desne noge, te je udarao rukama i hvatao za vrat“, navodi se u optužnici OJT Prijedor.

D.T. je 19. septembra 2022. kako ga optužnica tereti, nakon kraćeg verbalnog sukoba odgurnuo ženu nakon čega je ona izgubila ravnotežu, udarila glavom od zid i zadobila povredu nosa.

On je optužen za nekoliko krivičnih djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:15 Mikrodržava: Malta, dokumentarni program (R)

    'Mikrodržava: Malta, dokumentarni program (R)

  • 13:15 Agrar (R)

    ''Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu, kao i mnoštvo zlata vrijednih savjeta, te priče o vrijednim poljoprivrednicima, domaćinima, i plodovima njihovog rada

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.