ATV

Banjaluka

Dragojević za ATV: Pritvorenik pobjegao nakon izricanja presude

Ivica Mišković iz Kaknja, osuđeno za polne radnje nad djetetom, pobjegao je danas iz prostorije za zadržavanje Osnovnog suda u Banjaluci i za njim je u toku velika policijska potjera, potvrđeno je za ATV.

Mišković je pobjegao tako što je otvorio prozor i iskočio kroz njega. U tome je pokušala da ga spriječi jedna sudska policajka, u čemu nije uspjela, a tom prilikom je navodno zadobila i lakše povrede.

”Došlo je do bjekstva jednog pritvorenika i za njim je u toku potjera u koju su uključene sve raspoložive snage Sudske policije Republike Srpske, kao i pripadnici PU Banjaluka”, rekao je Željko Dragojević, direktor Sudkse policije Republike Srpske.

On kaže da se okolnosti bjekstva utvrđuju.

”Biće ispitana i eventualna odgornost sudskih policajca u čijoj nadležnosti se nalazio”, rekao je Dragojević.

Nezvanično saznajemo da je Mišković pobjegao dok je čekao da dobije rješenje o presudi koja mu je danas izrečena. Osuđen je na četiri godine zatvora zbog polne zloupotrebe djeteta.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 14:15 Serija: Prevrtljivo srce (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 15:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 15:50 Serija: Aviondžije (R)

  Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisije: Narod priča

  Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.