Misterija

Otac nastradale pjevačice Andrijane Lazić angažovao detektive da utvrde uzrok smrti njegove kćerke

  • Izvor: Kurir
  • 30.01.2024. 09:36

Misterija smrti pjevačice Andrijane Lazić, koja je nastradala 10. januara nakon pada sa 24. sprata u Dubaiju, i dalje je tema o kojoj se priča.

Njena porodica želi da sazna istinu o tragediji, zbog čega je otac Nebojša Lazić, inače policijski službenik, angažovao privatnu detektivsku agenciju koja će slučaj vratiti na početak i otkriti apsolutno sve detalje u vezi sa smrću njegove mjezimice.

Ko je biznismen iz Bijeljine koji je pronađen mrtav u automobilu?

Ko je biznismen iz Bijeljine koji je pronađen mrtav u automobilu?

To uključuje opsežno istraživanje od trenutka kada je Andrijana sletjela u Ujedinjene Arapske Еmirate, preko mjesta gdje je izlazila, s kim se viđala i na koji način je provodila vrijeme na odmoru.

Kako je pjevačicin otac izjavio, on planira odlazak u Dubai kako bi sam učestvovao u istrazi.

Ovo je posljednja želja tragično stradale pjevačice Andrijane Lazić

Ovo je posljednja želja tragično stradale pjevačice Andrijane Lazić

“Porodica ne može da se pomiri sa ovom tragedijom. Svi se i dalje pitaju da li je moglo drugačije. Sve im je sumnjivo. Otac ne želi ništa de prepusti slučaju i zato je angažovao agenciju koja se bavi baš ovakvim slučajevima. Nebojša insistira na tome da od prvog do posljednjeg dana dobije sve snimke kuda mu se kćerka kretala, a naročito teži da dobije snimke iz hotelu gdje je odsjela s drugaricama. Neće imati mira dok ne utvrdi sve činjenice. Prijatelji i dalje dolaze kod porodice, izjavljuju saučešće ukućanima jer je ta familija veoma cijenjena u tom mjestu”, završava sagovornik “Kurira“

Pratite nas i putem Vibera