Istraga

Pauk odvezao ”seat”, vlasnica mjenjačnice danima praćena!

Razbojnici, koji su od vlasnice mjenjačnice oteli dva miliona maraka u banjalučkom naselju Lauš, danima su osmatrali i obilazili ulicu u kojoj je pljačka počinjena, saznaje ATV.

Dobro upućeni izvor otkriva da su nadzorne kamere još prije pet dana u ulici Relje Kneževića snimile ”seat”, poljskih registarskih oznaka, kojim su razbojnici nakon pljačke pobjegli.

”Pronađeni su snimci koji ukazuju da je ”seat” četiri dana zaredom dolazio u ulicu u kojoj je razbojništvo počinjeno. Očigledno je da su počinioci pratili žrtvu, kako bi utvrdili njene kretnje i navike”, kaže izvor ATV-a.

Vozilo kojim su pljačkaši pobjegli policija je sinoć pronašla na parkingu u ulici Majke Jevrosima u banjalučkom naselju Sunce, o čemu je ATV ekskluzivno pisao.

Еkskluzivno: Pronađen

Еkskluzivno: Pronađen "Seat" kojim su pobjegli pljačkaši 2 miliona KM

Vozilo je bilo napušteno, a nakon pronalaska policija je ”češljala” cijelo naselje. Izuzimani su snimci s nadzornih kamera u široj okolini, a vozilo je obezbjeđivala policija sve do jutros kada je paukom prevezen u policijski depo. Vozilo će tokom dana detaljno pregledati forenzičari u potrazi za mogućim tragovima.

Kako je to izgledalo možete pogledati u video prilogu.

Podsjetimo, trojica razbojnika juče su oko 16 časova spremili sačekušu vlasnici mjenjačnice, te je napali kada je sa velikom količinom novca došla u ulicu Relje Kneževića. Na ženu je nasrnuo jedan od razbojnika i oteo joj tri torbe u kojima se, prema nezvaničnim informacijama, nalazilo oko dva miliona maraka. Razbojnici su nakon toga pobjegli i za njima se i dalje traga. Nakon napada na mjestu pljačke je pronađen suzavac.

ATV donosi detalje velike pljačke u Banjaluci: U tri torbe odnijeli dva miliona KM

ATV donosi detalje velike pljačke u Banjaluci: U tri torbe odnijeli dva miliona KMPratite nas i putem Vibera