Kotor Varoš

Pijan pretukao policajca ispred policijske stanice!

Miloš Čupić iz Kotor Varoši uhapšen je noćas zbog sumnje da je ispred policijske stanice pijan pretukao policajca koji je zadobio teške povrede i zadržan je na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Kako saznajemo Čupić je prvo u kafani napao dva muškarca, koji su telefonom pozvali policiju, a potom su krenuli u Policijsku stanicu u Kotor Varoši kako bi sve prijavili. Čupić je došao za njima, da bi ubrzo nasrnuo na policajca i nanio više povreda po glavi i tijelu.

U PU Banjaluka navode da se sve odigralo oko 2.50 časova, a uhapšeni Čupić je nakon hapšenja alkotestiran i utvrđeno mu je prisustvo od 1,19 g/kg alkohola u organizmu.

”Osumnjičeni M.Č. je narušio javni red i mir u ugostite objektu u Kotor Varoši na način da je fizički napalo dva oštećena lica. Potom je došao ispred zgrade Policijske stanice Kotor Varoš, gdje je narušavao javni red i mir, te fizički napalo policijskog službenika koji je zadobio teške tjelesne povrede i zadržan je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Dodaju da se osumnjičenom na teret stavlja da je počinio krivična djela teška tjelesna povreda, napad na službeno lice u vršenju službene radnje, a zbog tuče u kafiću i prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru.

”U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim. Nakon kompletiranja predmeta osumnjičeni će uz izvještaj o počinjenim krivičnim djela biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, navode u policiji.

Nezvanično saznajemo da je Čupić ranije privođen zbog zloupotrebe droga.

Pratite nas i putem Vibera