Zvornik

Pokušaj ubistva u Zvorniku: Samostrelom ranio sugrađanina!

Branko Simić (41) iz Zvornika uhapšen je sinoć zbog sumnje da je pokušao ubiti Slavena Lazarevića (46) koga je samostrelom pogodio u nadlakticu, saznaje ATV.

Zločin se dogodio oko pola sata prije ponoći ispred Simićeve kuće u Zvorniku. Svemu je prethodio njihov fizički obračun. Naime, Simić je u kafiću prvo napao Lazarevića. Nakon toga Lazarević je došao do njegove kuće kako bi sve raspravili, a Simić je dohvatio samostrel i prema Lazareviću ispalio strijelu koga ga je pogodila u nadlakticu.

”Policijskoj upravi Zvornik u 23.30 časova prijavljeno je da je B.S. iz Zvornika pucao iz samostrela prema sugrađaninu S.L., te da je svemu prethodio fizički napad B.S. na S.L. u jednom ugostiteljskom objektu. S.L. je ukazana ljekarska pomoć u ”Bolnici Zvornik”, gdje je zadržan na liječenju”, saopšteno je iz policije.

Dodaju da je S.L. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj ubistva.

”Policijski službenici PU Zvornik su izvršili uviđaj na licu mjesta. O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštva u Bijeljini kojem će lice B.S., nakon kriminalističke obrade, biti predato uz izvještaj o počinjenom krivičnom na dalje postupanje”, navode u policiji.


Pratite nas i putem Vibera

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:10 Naša Srpska (R)

    ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)