ATV

Tragedija u Šipragama

Položio prije četiri dana: Mladić (19) poginuo u slijetanju ”golfa”

Pavle Vidović (19) iz Šipraga kod Kotor Varoša poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas iza ponoći kada je sa ”golfom” sletio s puta.

Nesreća se dogodila u Šipragama na putnom pravcu Obodnik - Šiprage. Kako saznaje ATV nesrećni Vidović je stradao svega četiri dana nakon što je položio vozački ispit.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je Vidović u jednoj oštrijoj krivini izgubio kontrolu nad automobilom i sletio s puta, te na mjestu stradao. Sumnja se i da je bio pod dejstvom alkohola, što će biti predmet dalje analize.

”U saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je automobil ”golf” kojim je upravljao Pavle Vidović, rođen 2004. godine iz Šipraga, koji je prilikom nezgode poginuo”, saopštilo je OJT Banjaluka.

Dodaju da je uviđaj na mjestu nesreće izvršio dežurni tužilac Slobodan Salić, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Kotor Varoš.

”Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode”, navode u OJT Banjaluka.


Pratite nas i putem Vibera