Optužnica

Preko granice prevezao pola kile kokaina

Tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu protiv državljanina Srbije Željka Stekića (54) iz Šapca kojom se tereti za krijumčarenje pola kilograma kokaina.

Stekić je uhapšen 1. septembra ove godine u akciji MUP-a Srpske na području Zvornika nakon što je u njegovom vozilu pronađeno i oduzeto 500 grama kokaina.

U Tužilaštvu BiH navode da se optuženi tereti da je, 1. septembra radi sticanja protivpravne imovinske koristi, neovlašteno izvršio međunarodni prenos pola kilograma kokaina iz Srbije u BiH.


Uhapšen dvojac, pronađeno više od pola kilograma kokaina

Uhapšen dvojac, pronađeno više od pola kilograma kokaina

”Drogu, čija vrijednost na ilegalnom narko-tržištu dostiže iznos od više desetina hiljada KM, zapakovanu u pvc vreće optuženi je sakrio u pretincu ispod suvozačevog sjedišta automobila kojim je upravljao. Droga je pronađena i oduzeta nakon pretresa koji su izvršili policijski službenici MUP-a Republike Srpske”, saopštilo je Tužilaštvo BiH.

Dodaju da se Stekiću na teret stavlja da je počinio krivično djelo neovlašten promet drogom. Optužnica je proslijeđena na potvrđivanje Sudu BiH.

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli (R)

    '''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom' otkriće vam čari turizma i gastronomije širom Republike Srpske i odvešće vas na poznata, manje poznata, pa čak i sasvim nepoznata mjesta.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Na ivici terena (R)

    ''Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević i u novoj sezoni emisije 'Na ivici terena' upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 13:30 Еmisija: Еnergo klub (R)

    ''Gdje na jednom mjestu dobiti informacije iz energetike, kako globalne, a tako i domaće?

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.