Istočno Sarajevo

Pretreseno sedam lokacija i uhapšeno pet lica

  • 26.07.2019. 19:20

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo od jutros su pretresli sedam lokacija i uhapsili pet lica sa područja Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva. Pronađena je i oduzeta veća količina različitih droga, vatreno oružje i skupocjena vozila. 

Policija je pretresala kuće, stanove i privatne objekte.

“Izvršen je pretres na više lokacija i to kod lica inicijala Š.S. , M.N., M.M. i N.A. prilikom čega je pronađeno i oduzeto 9 paketića kokaina, skupocjena motorna vozila, vatreno oružje, digitalna vaga i mobilni telefoni", rekla je Marina Šarac, službenik PU Istočno Sarajevo.

Kako ATV nezvanično saznaje, uhapšeni su Stefan Šiljegović, Nemanja Mičić, Milan Međo i Aleksandar Nikolić. A u poslijepodnevnim časovima, u naselju Kasindo, policija je lišila slobode i Bojana Simića kod kog je pronađena određena količina heroina i pištolj.

Policijski službenici Policisjke uprave Istočno Sarajevo juče su pretresli iznajmljeni stan u Istočnom Novom Sarajevu i lišili slobode Emira Brodarevića kod kog je pronađeno kilogram zeljaste mase koja izgledom asocira na marihuanu. Policija nastavlja sa aktivnostima na području Istočnog Sarajeva.

Nakon kriminalističke obrade, izvještaj o počinjenim krivičnim djelima protiv navedenih lica biće predat Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu. Za prvih sedam mjeseci pripadnici PU Istočno Sarajevo zaplijenili su više od 23 kg marihuane, 7 kg spida, 28 kg kokaina, više od kilograma MDMA i oko 8 hiljada tabelta ekstazi.

  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.