Doboj

Prodavao robu na interentu pa mu skinuli novac sa računa

  • Izvor: SRNA
  • 21.07.2023. 10:43

Policijskoj upravi Doboj prijavljena je internet prevara u kojoj je oštećenom licu skinut određen iznos novca sa bankovnog računa.

Iz dobojske Policijske uprave su saopštili da im se juče obratilo lice koje je ponudilo prodaju određenog artikla putem jedne platforme za kupovinu i prodaju robe na internetu.

Oštećeno lice je u prijavi navelo da mu se nakon objave obratilo nepoznato lice zainteresovano za kupovinu i poslalo link brze pošte koji je oštećeno lice popunilo sa svojim podacima i podacima sa bankovne kartice, a ubrzo nakon toga mu je skinut određen iznos novca sa bankovnog računa.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj je navedeno okvalifikovao kao krivično djelo prevara.

Policija je juče u Doboju uhapsila lice B.V. sa područja ovog grada zbog narušavanja javnog reda i mira i koje je odbilo alkotestiranje, a u Derventi pješaka iz ovog grada D.M. kod koga je utvrđeno 1,79 promila alkohola u krvi. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Imate riječ sa Milijanom Kos (R)

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.