Tragičan kraj potrage za Miroslavom

Pronađeno tijelo oca devetoro djece

  • Izvor: Kurir
  • 01.05.2024. 16:02

Tijelo Doljevčanina Miroslava G. (40) za kojim se tragalo od 26. aprila, pronađeno je danas u Južnoj Moravi u ataru sela Čapljince.

Leš su na rječnom sprudu uočili prolaznici i alarmirali policiju.

Otac Predrag Popović objasnio zašto ne bismo trebali da slavimo 1. maj

Otac Predrag Popović objasnio zašto ne bismo trebali da slavimo 1. maj

Na lice mjesta izašla je i Hitna pomoć radi konstatacije smrti ali s obzirom na to da se tijelo nalazilo na sredini rijeke, nisu mogli da mu priđu.

Pozvani su i pripadnici vatrogasno spasilačkih jedinica koji su čamcem prišli mjestu gdje se tijelo nalazilo i transportovali ga do obale.

Niška policija je potvrdila da je pronađeno tijelo četrdesetogodišnjeg muškarca te da nema nikakvih okolnosti koje bi ukazale da je njegova smrt posljedica krivičnog djela.

Pretpostavlja se da se Miroslav utopio vrlo brzo po ulasku u rijeku jer, prema riječima njegove supruge Amande U., prilikom njihovog posljednjeg telefonskog razgovora požalio se da je voda veoma hladna. Ona ga je pozvala samo pet minuta kasnije ali mu je telefon bio nedostupan.

Nakon prijave Miroslavovog nestanka policija je intenzivno tragala za njim ali nikakav njegov trag nije pronađen sve do jutros.

Miroslav je radio u komunalnom preduzeću, a iza sebe je ostavio devetoro djece.

Pratite nas i putem Vibera

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:45 Noćni program

    Noćni program