Tragedija

Prva fotografija jezive nesreće kod Foče: Stijena uletjela u kabinu kamiona

Vozač kamiona poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na lokalitetu Sijerački Mlin kod Foče kada je u tunelu na njega pala stijena!

U PU Foča navode da je nesreća prijavljena u 14.27 časova.

”Policiji je prijavljeno da je u tunelu došlo do saobraćajne nesreće, kada je na kamion pala stijena. Udarila je u šoferšajbnu i pala na vozača. Kamion je uspio izaći iz tunela i tu se zaustavio, a vozač je na mjestu preminuo”, kažu u PU Foča.

Dodaju da se u kamionu nalazio i suvozač koji je svjedočio ovoj nezapamćenoj tragediji, a koji je srećom prošao bez povreda.


Raspisan Javni poziv: Građani dobijaju pomoć od 450 do 1.500 maraka

Raspisan Javni poziv: Građani dobijaju pomoć od 450 do 1.500 maraka

Na licu mjesta nalazi se policija i očekuje se dolazak dežurnog tužioca kako bi se izvršio uviđaj. Saobraćaj na ovoj dionici magistralnog puta Foča - Sarajevo, trenutno je obustavljen.

Na fotografiji, koja je u posjedu ATV-a, vidi se da je stijena doslovno uletjela u kabinu kamiona na strani na kojoj je bio vozač.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:30 Serija: Red Rok

    Serija: Red Rok