Porodične razmirice

PU Gradiška: Muškarac ranjen u rame, uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva

U pucnjavi koja se jutros dogodila u selu Seferovci kod Gradiške ranjen je Živko M. iz Gradiške, a zbog sumnje da je na njega pucao uhapšen je M.Š.

Iz PU Gradiška navode da je M.Š. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj ubistva. Kao motiv se spominju porodične razmirice.

”Policiji je u 6.55 časova prijavljeno da je u mjestu Seferovci kod Gradiške od strane nepoznate osobe pucano iz vatrenog oružja na oštećenog Ž.M. iz Gradiške, koji je tom prilikom ranjen u predjelu desnog ramena”, navode u policiji.

Dodaju da je policija odmah upućena na lice mjesta, te da su došli do informacija da bi izvršilac predmetnog krivičnog djela mogao biti M.Š iz Gradiške, koji je ubrzo pronađen i uhapšen.

Pucnjava u Gradišci, ranjen muškarac

Pucnjava u Gradišci, ranjen muškarac

”O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu pokušaj ubistva. Tužilac je naložio da se uviđaj izvrši bez njegovog prisustva, te da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje na dokazivanju predmetnog krivičnog djela, a da se osumnjičeni uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu sprovede u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka”, saošptila je PU Gradiška.

Ranjeni Živko M. prevezn je u JZU ”Bolnica Gradiška” gdje je ljekarski zbrinut. Kako saznajemo nalazi se van životne opasnosti.

Pratite nas i putem Vibera

 • 14:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 14:15 Film

  'Film

 • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

  Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

  ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

 • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

  ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.