Doboj

Ronilački tim SAJ-a traga za nožem kojim je ubijen Kulišić

  • Izvor: ATV
  • 31.01.2024. 13:53

Ronilački tim Specijalne antiterorističke jedinice stigao je u Doboj i u toku je potraga za nožem kojim je na svirep način ubijen Saša Kulišić.

Podsjećamo, Kulišić je brutalno ubijen nožem u šumi nedaleko od izletišta Preslica, a njegovo tijelo je pronađeno vezano za drvo.

Usta i oči bili su mu oblijepljeni selotejp trakom. U kući je pronađen trag krvi što je bio alarm za pokretanje opsežne istrage. Ubrzo je pronađeno tijelo.

ATV ekskluzivno: Na ovom mjestu je svirepo ubijen Saša Kulišić, policija zatekla pse kako ližu krv

ATV ekskluzivno: Na ovom mjestu je svirepo ubijen Saša Kulišić, policija zatekla pse kako ližu krv

Kulišić napadnut na spavanju, odnosno da su ga napadači tvrdim predmetom udarili i onesvijestili. Potom su ga vezali, strpali u automobil i odvezli u šumu gdje je brutalno ubijen. 

Zajedno s njim izgubio se trag i njegovoj supruzi i ispostavilo se da je pobjegla u Banjaluku, gdje je i uhapšena nakon što je policija locirala njen automobil.

Kuća u kojoj je Kulišić živio sa Andreom; Komšije za ATV: Bila je baš draga, bili su veseli

Kuća u kojoj je Kulišić živio sa Andreom; Komšije za ATV: Bila je baš draga, bili su veseli

Operativnim radom je utvrđeno da su osumnjičeni tokom dana iznajmili auto u Doboju, koji je takođe pronađen. Vjeruje se da je u tom vozilu Kulišić odvezen na Preslicu. Nakon ubistva, nož, odnosno, predmet s kojim je počinjeno ovo svirepo ubistvo, ubice su bacili u rijeku. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.