PU Doboj

Sin nekadašnjeg poslanika osumnjičen za obijanje kuća!

Dobojska policija uhapsila je Srđana Vidovića zvanog Crvo, te braću Slobodana i Miroslava Simića svi iz Modriče zbog sumnje da su obili dvije kuće u Modriči iz kojih su ukrali sve vrijednije stvari od namještaja do WC šolje.

Vidović i Simići danas su sprovedeni u Okružno javno tužilaštvo u Doboju, a na teret im se stavlja da su počinili krivična djela teške krađe i prikrivanje.

”S.V. i S.S. uhapšeni su zbog sumnje da su u aprilu provalili u porodičnu kuću i vikendicu u Modriči iz koji su ukrali namještaj, bijelu tehniku i druge predmete. Za M.S. postoji osnov sumnje da je dio ukradenih predmeta, koji potiču iz teške krađe, držao u svom objektu iako je znalo da potiču iz krivičnog djela”, saopšteno je iz PU Doboj.

Crvo obio vikendice i ukradenim stvarima opremio svoju

Crvo obio vikendice i ukradenim stvarima opremio svoju

Kako saznajemo među ukradenim stvarima su tri kreveta, veš mašina, usisivač, alat, kosilica, dva klima uređaja, wc šolje, te umivaonici sa ogledalom koji su pronađeni ugrađeni u objekat koji je jedan od osumnjičenih koristio u Doboju.

Osumnjičeni Vidović sin je predsjednice Seljačke stranke i nekadašnjeg narodnog poslanika Gordane Vidović. Široj javnosti je postao poznat nakon objave snimaka na kojima kik-bokser Ljuban Hofman Vidović prijeti konobarima u kafićima u Modriči, tražeći upravo Vidovića nazivajući ga ”cinkarošem”. 

Braća Hofman i Tupeša prijavljeni za prijetnje svjedoku

Braća Hofman i Tupeša prijavljeni za prijetnje svjedoku


”Pola Beograda reketiramo”: Kik bokser Vidović izazvao haos u Modriči

”Pola Beograda reketiramo”: Kik bokser Vidović izazvao haos u Modriči


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 08:30 Еmisija: ATV jutro

  Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

 • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 11:00 Lovački saveti (R)

  TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

 • 11:30 Еmisija: Agrar (R)

  Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

 • 11:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 12:00 Teletrgovina

  Teletrgovina