Doboj

Skontao je da se nešto dešava: Sahranjen Saša Kulišić

 • Izvor: ATV
 • 01.02.2024. 15:56

Svirepo ubijeni Dobojlija Saša Kulišić sahranjen je danas na lokalnom groblju.

Bolni jecaji i suze okupljenih na posljednjem ispraćaju ubijenog Kulišića prekidali su sumornu tišinu.

Sahrani su prisustvovali porodica i brojni prijatelji, a odmah pored kovčega stajali su Kulišićeva bivša supruga i djeca iz prvog braka.

Oproštaju od Kulišića, međutim, nije prisustvovala njegova druga kćerka koju je dobio sa suprugom Andreom Kajganić, koja je uhapšena zbog ovog zločina.

Među okupljenima se moglo čuti da je Kulišić naslutio da se nešto loše dešava. Govorili su kako je on skontao da se nešto sprema.


Bolni jecaji majke ubijenog Kulišića: Iščupaše ga iz mog srca

Bolni jecaji majke ubijenog Kulišića: Iščupaše ga iz mog srca

Podsjećamo, Sašino tijelo pronađeno je 30. januara u šumi u blizini izletišta Preslica. Ruke i noge su mu bile vezane, a oči i usta oblijepljeni selotejp trakom. Izvučen je iz kreveta i doveden tu. 

Zbog svirepog ubistva uhapšena su njegova supruga Andrea Kajganić Dražen Lazarević, za kojeg se vjeruje da je njen ljubavnik.

Takođe, uhapšena je i maloljetna kćerka ubijenog Kulišića i Kajganićeve, za koju postoji sumnja da je pomagala majci u njenoj namjeri.

Kako je ranije saopšteno iz policije, vjeruje se da je Sašina supruga Andrea, sa Draženom kobne noći upala u sobu gdje je Saša spavao.


Šokantan obrt: Kćerka pritvorena zbog pomaganja ubistva Saše Kulišića

Šokantan obrt: Kćerka pritvorena zbog pomaganja ubistva Saše Kulišića

Tako ga je, kako se vjeruje, Dražen udario, te su Sašu vezali i spakovali u gepek iznajmljenog automobila, a potom su za dva vozila otišli u šumu.

Tamo je, kako se sumnja, Andrea sa tri uboda nožem ispod grudi presudila Saši.

Pratite nas i putem Vibera

 • 12:55 Еmisija: Dosije (R)

  U novoj sezoni otvaramo slučajeve ubistva koja su potresla region, pričamo o nekažnjenim ratnim zločinima, koji čekaju pravdu, portretišemo heroje našeg i prošlog vremena, donosimo velike priče 'malih' ljudi, govorimo otvoreno o teškim temama.

 • 13:30 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  ''Kroz objektiv kamere vođeni avanturistom, putopiscem i simpatičnim pustolovom Robertom Dacešinom zavirićemo u najzabačenije dijelove svijeta.

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 14:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

  Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

 • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.