Zapaljen objekat

Snimljen napad na vodeni park kod Sanskog Mosta, nagrada onom ko prepozna piromane

 • Izvor: Nezavisne
 • 18.03.2024. 13:01

U požaru koji je u proteklu subotu u večernjim satima zahvatio kompleks vodenog parka, na lokalitetu Šejkovača nadomak Sanskog Mosta, u potpunosti je izgorio drveni objekat koji se nalazi u sklopu ovoga kompleksa bazena.

Po izbijanju požara koji je zahvatio drveni šadrvan, na lice mjesta stigli su pripadnici vatrogasne jedinice iz Sanskog Mosta te spriječili dalje širenje požara na okolne objekta.

U požaru, na sreću, nije bilo povrijeđenih, a prema prvim indicijama radi se o namjerno izazvanom požaru.

Tragedija na gradilištu: Radnik pao sa skele, poginuo na licu mjesta!

Tragedija na gradilištu: Radnik pao sa skele, poginuo na licu mjesta!

Uviđaj na licu mjesta izvršili su pripadnici Policijske stanice Sanski Most, a pregledom nadzornih kamera koje pokrivaju unutrašnjost cijelog kompleksa, ustanovljeno je kako su požar podmetnule najmanje dvije maskirane osobe koje se vide na video snimcima, pišu Nezavisne.

Pretpostavlja se kako su najvjerovatnije preskočili zaštitnu ogradu, te potom podmetnuli požar koristeći zapaljivu tečnost koju su prethodno upotrijebili. Iz preduzeća “Vodeni park” su se potom oglasili i naveli kako im je u požaru pričinjena znatna materijalna šteta.

Drama u Milićima: Odbio odložiti oružje, policija ispalila hitac upozorenja

Drama u Milićima: Odbio odložiti oružje, policija ispalila hitac upozorenja

"Ovo nije prvi put da je Vodeni park na meti ovakvih napada, pa ovim putem molimo nadležne institucije, medije i građane da pomognu u pronalasku počinilaca. Iz priloženih video nadzora, ukoliko prepoznate lica, molimo vas da to odmah prijavite nadležnom organu. Za onoga ko pomogne u otkrivanju počinilaca slijedi novčana nagrada", naveli su iz ovoga preduzeća.

Inače, ovaj kompleks bazena započeo je s radom prije petnaestak godina i omiljena je destinacija tokom ljeta za brojne građane Sanskog Mosta, ali i šire.

Iz policije su za Nezavisne potvrdili kako je u toku potraga za počiniocima ovoga krivičnog djela, a slučaj vodi nadležno Tužilaštvo Unsko sanskog kantona.

Pratite nas i putem Vibera

 • 08:30 Еmisija: ATV jutro

  Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

 • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 11:00 Lovački saveti (R)

  TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

 • 11:30 Еmisija: Agrar (R)

  Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

 • 11:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 12:00 Teletrgovina

  Teletrgovina