Tragedija

Strava u Tesliću: Radnik poginuo prilikom popravke radne mašine

Radnik firme ”Еlgrad” D.P. (58) iz Teslića poginuo je rano jutros kada su ga prilikom popravke radne mašine priklještili valjci.

U PU Doboj navode da im je jutros oko 7.40 časova prijavljeno da je u krugu privatne firme u Tesliću došlo do povrede radnika, koji je nedugo nakon toga preminuo.

”Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici PS Teslić koji su utvrdili da je povrijeđeno lice inicijala D.P. sa područja opštine Teslić - radnik privrednog društva. On je prevezen Službu hitne pomoći Doma zdravlja Teslić, gdje je konstatovana smrt”, saopšteno je iz PU Doboj.

Uviđaj na licu mjesta izvršila je teslićka policija, uz prisustvo republičkog inspektora zaštite na radu, a istim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.