Svirepo ubistvo

Svi detalji zločina u Doboju: Kako je ubijen Kulišić i kako su uhapšeni osumnjičeni

  • Izvor: ATV
  • 31.01.2024. 19:21

Svirepo ubistvo Saše Kulišića šokiralo je Doboj, ali i cijeli region.

Osumnjičeni su  njegova supruga Andrea Kajganić (32) koja je označena kao  direktni izvršilac ubistva i ljubavnik Dražen Lazarević (19), a motiv ubistva je najvjerovatnije njihova ljubavna veza.

Oni su večeras predati u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

O svemu se danas oglasila i dobojska policija. U rekordnom roku pronašli su počinioce i potvrdili da se radi o direktnom umišljaju.

Kulišićevo beživotno tijelo pronađeno je u šumi. Prizor je bio jeziv. Ne samo da je zločin do detalja isplaniran nego je urađen na monstruozan način.


Lazarević se dan prije ubistva Kulišića hvalio velikom svotom novca

Lazarević se dan prije ubistva Kulišića hvalio velikom svotom novca

Da iza dobro smišljenog zločina stoje osumnjičeni su  njegova supruga Andrea Kajganić i njen devetnaestogodišnji ljubavnik Dražen Lazarević.

Sve su isplanirali do detalja, a onda krvnički presudili Kulišiću. Prve informacije otkrivaju da su Kulišiću u  limunadu sipani lijekovi, čime je omamljen, da ne može pružati otpor.

Lazarević ga je udario, pa su ga onesviještenog vezali selotejp trakom i konopcem. 

Ubacili su ga u gepek vozila koja su iznajmili ranije u Banjaluci. Odvezli su ga na izletište Preslica nadomak Doboja i tu ga dokrajčili.

Jeziv prizor je zatečen. Tijelo je bilo iskasapljeno, Ruke I noge su mu bile vezane, a preko očiju selotejp traka.

"L.D. sa vozilom koje je iznajmljeno ovdje u Doboju išao prvi, a za njim je išla K.A. sa vozilom koje je iznajmljeno u Banjaluci. Otišli su na Preslicu tu gdje je i pronađen leš, izvadili iz vozila, kom prilikom K.A. zadaje 3 uboda nožem u predjelu lijevog rebarnog luka i abdomena, usljed kojih zadobijenih povreda je, najvjerovatnije tada, oštećeni K.S. i preminuo", rekao ej Slobodan Radinković, načelnik PU Doboj.

Da se nešto dešava prvo je posumnjala kuma osumnjičene. Krv i samu djecu zatekla je u porodičnoj kući Kulišića.

Policija je ubrzo stigla ali sve je na prvu ukazivalo da se radi o porodičnom nasilju, niko nije mogao da pretpostavi da se radi o nečuvenom zločinu.  Dva sata kasnije policiji je javljeno da je pronađeno tijelo. Еkspresnom reakcijom dobojske policije uhapšen je Lazarević,  dok je banjalučka policija stala u kraj supruzi koja je pobjegla u Banjaluku.


Srceparajuće: Kćerka ubijenog Kulišića objavila dirljivu fotografiju

Srceparajuće: Kćerka ubijenog Kulišića objavila dirljivu fotografiju

"Ovo lice negdje oko 17-18 časova na području Doboja, muško lice, identifikovali smo, lišili ga slobode i priveli u službene prostorije. Takođe, na osnovu podataka dobijenih, utvrđeno je da se supruga od pokojnog K.S. nalazi na području Banjaluke, gdje je uz pomoć krim policije i službenika PU Banjaluka to lice locirano i lišeno slobode", dodao je Radinković.

Policija kaže riječ je o direktnom umišljaju. Danima je do detalja planirano kako izvršiti zločin i prikriti trag.

Vozilo koje je koristila K.A. je još 27. odvezeno na područje grada Banjaluka, a da bi dan prije znači 29. otišli zajedno u Banjaluku i u jednoj rent-a-kar agenciji iznajmili jedno putničko motorno vozilo koje su dovezli u Doboj i istog dana ovdje u Doboju od jedne rent-a-kar agencije još jedan auto iznajmili, s tim da je njeno vozilo ostalo u Banjaluci.

Kao motiv za sada se navodi ljubavna veza Andree Kajganić i Dražena Lazarevića, koju je njen suprug platio životom. Iza njega je ostalo četvoro djece. Dvoje maloljetnih je dobio u braku sa njom. Jedna kćerka je nakon što ih je preuzeo Centar za socijalni rad smještena kod tetke, a druga je u sigurnoj kući.

Svirepo ubijeni Saša Kulišić biće sahranjen u četvrtak na dobojskom groblju Šušnjari.

Mnogobrojna porodica i prijatelji oprostili su se od njega putem društvenih mreža na dirljiv način.

Sve detalje ovog monstruoznog zločina pogledajte u video prilogu.

Pratite nas i putem Vibera