Arnel Bulić

U Bihaću izboden nekadašnji vicešampion u kikboksingu

  • Izvor: Avaz
  • 12.04.2024. 19:10

Sinoć je oko 23:00 sata u Bihaću izboden 22-godišnji mladić. Njega je hladnim oružjem povrijedio, takođe mladić, star 20 godina.

U policiji su potvrdili da su sinoć primili dojavu iz Kantonalne bolnice, nakon što su teško povrijeđenog dovezle osobe koje su bile s njim u trenutku napada. Policijski službenici su stigli na mjesto nesreće, a za manje od sat vremena pronađen je osumnjičeni za napad koji je potom priveden u policijsku stanicu.

- Sinoć oko 23 sata obaviješteni smo s CUM-a Kantonalne bolnice da je dovezen mladić A.B. starosti 22 godine da ima ubodnu ranu u predjelu stomaka i da se radi o teškim tjelesnim povredama. Operativnim radnjama policija je došla do saznanja da je povrijeđenom ranu nožem nanijelo lice T.K. rođeno 2004. godine u Bihaću. To lice je pronađeno u porodičnoj kući sinoć nešto prije ponoći i lišeno je slobode. Istraga o ovom događaju je u toku, a postupajuća tužiteljka je ovo djelo okvalifikovala kao ubistvo u pokušaju - kazao je Šiljdedić.

Kako se saznaje, izboden je nekadašnji vicešampion svijeta u kikboksingu i ponos grada na Uni Arnel Bulić. Podsjećamo, Arnel je 2018. godine na Svjetskom prvenstvu u Italiji osvojio srebrenu medalju.

Pratite nas i putem Vibera