Izboden nožem

U obračunu migranata u Lipi ubijen državljanin Sirije

Strani državljanin ubijen je sinoć u Privremenom prihvatnom centru - Lipa kod Bihaća kada je, tokom tuče veće grupe migranata, izboden nožem!

Zločin se dogodio oko 18.30 časova, a osim njega u krvavom obračunu je povrijeđen još jedan migrant.

Portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić za ATV kaže da su službenici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela u BiH prijavili Policijskoj stanici u Bihaću da je oko 18.30 časova unutar Prihvatnog centra došlo međusobnog fizičkog obračuna između grupe migranta, te da ima povrijeđenih.

”Na lice mjesta upućene su sve raspoložive policijske snage i situacija je vrlo brzo stavljena pod kontrolu. Međutim, konstatovano je da su dvije osobe teško povrijeđene. Obojica su zadobili povrede od noža, jedan je uboden u prsa, a drugi u desnu ruku. Odmah su vozilima Hitne pomoći transportovani u Kantonalnu bolnicu u Bihaću”, rekao je Šiljdedić.

On kaže da je policiji oko 22.30 minuta javljeno da jedan od ranjenih migranata, nažalost, podlegao povredama.

”Uviđaj na licu mjesta izvršila je kriminalistička policija i prve informacije ukazuju da se radi o migrantima iz Sirije, ali njihov identitet se još utvrđuje”, rekao je Šiljdedić.

On kaže da je u toku kriminalistička istraga kako bi se utvrdile i rasvijetlile sve okolnosti ubistva.

”Zasada niko nije osumnjičen za ubistvo, a nekoliko osoba se nalazi na informativnom razgovoru. Motiv i drugi detalji zločina se istražuju”, rekao je portparol MUP-a USK, dodajući da se ne isključuje mogućnost da su ubijeni i ranjeni jedan drugom nanijeli povrede.

”Više detalja biće poznato po okončanju istrage”, istakao je Šiljdedić.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.