Prijedor

Uhapšen razbojnik, u pljačku išao zbog kockarsih dugova

Prijedorska policija uhapsila je D.K. (27) iz Prijedora zbog sumnje da je opljačkao kladionicu u kojoj je prijeteći nožem od radnice ukrao 1.170 KM.

Osumnjičeni D.K. ranije nije prolazio kroz policijske evidencije, a tokom ispitivanja je ispričao da se na pljačku odlučio jer je imao kockarske dugove.

”Nakon hapšenja kriminalističkom obradom je uvrđeno da je D.K. 22. februara oko 18,45 časova uz prijetnju upotrebe hladnog oružja-noža od radnice kladionice ukrao novac u iznosu od 1.170 KM”, navode u policiji.

Uz prijetnju nožem opljačkao kladionicu u Prijedoru, evo koliki je iznos ukrao

Uz prijetnju nožem opljačkao kladionicu u Prijedoru, evo koliki je iznos ukrao

Dodaju da je u toku rad na kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv osumnjičenog D.K. biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo razbojništva.

Pratite nas i putem Vibera

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisija: Biznis klub

  '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.