PU Prijedor

Uhapšena dva lica: Napali policajce i oštetili policijsko vozilo

  • Izvor: ATV
  • 27.12.2021. 11:07

Pripadnici Policijske uprave Prijedor uhapsili su dvije osobe zbog sumnje da su noćas napali policajce, te oštetili službena vozila i prostorije.

"Policijski službenici policijskih stanica Kozarska Dubica i Novi Grad, dana 27.12.2021. godine, lišili su slobode dva lica zbog počinjenih krivičnih djela ''Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti''. 

Osumnjičeni N.V. iz Novog Grada se tereti da je oko 00,05 časova u ugostiteljskom objektu u Novom Gradu odbio postupiti po izdatom naređenju policijskih službenika, a potom fizički nasrnuo na policijskog službenika nanijevši mu tjelesne povrede. Prilikom lišenja slobode i transporta, osumnjičeni je pružao otpor, a oštetio je i službeno vozilo Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, čime je počinio krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“. 

U Kozarskoj Dubici slobode je lišen M.U. iz Kozarske Dubice, nakon što je intervencijom policijskih službenika po prijavi narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu oko 03,20 časova, odbio postupiti po naređenju i fizički narsnuo na policijskog službenika, nanijevši mu tjelesne povrede. Nakon lišenja slobode, M.U. je počinio i krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ oštetivši unutrašnjost prostorije za smještaj lica lišenih slobode u Policijskoj stanici Kozarska Dubica", navode iz PU Prijedor.

Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv osumnjičenih biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela ”Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti” i Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Narod Priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela, o njihovoj svakodnevici i borbi za očuvanje pravih vrijednosti, marljivom radu, vjeri, i ljubavi prema njihovoj i našoj, otadžbini.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!