Beograd

Napad na gradilištu: Zatečeno šest radnika bez dozvole za kretanje, jedan nasrnuo na policajku

  • 20.04.2020. 21:51

Na gradilištu u nastavku Bulevara heroja sa Košara došlo je do incidenta – muškarac je napao komunalnu policajku. On nije imao dozvolu za kretanje u vrijeme zabrane kretanja.

U poslijepodnevnim satima Komunalnoj miliciji je prijavljeno da su na gradilištu zapaljene gume, pojasnio je vršilac dužnosti sekretara za poslove Komunalne milicije Ivan Divac.

Divac je rekao da je po izlasku patrole na gradilištu zatečeno šest radnika, a prilikom legitimisanja pojavio se i B. M. koji je vređao pripadnike patrole.

"Oni su zatražili pomoć i asistenciju MUP-a. U međuvremenu B. M. je udario Komunalnu policajku, nakon čega je vrijeđao pripadnike MUP-a. Oni su ga savladali i doveli do službenih prostorija u Policijsku stanicu Novi Beograd", rekao je Divac za RTS.

Protiv B. N. će biti podnijeta krivična prijava za napad na ovlašćeno službeno lice.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.