Poginuo na kućnom pragu

Zid zatrpao muškarca, na mjestu ostao mrtav

  • 12.07.2019. 19:39

U popodnevnim satima danas je u svom pomoćnom objektu nesrećnim slučajem poginuo Zijad Hodžić (54) iz Donjeg Srebrenika.

Nesreća se dogodila kada su se, prilikom obavljanja radova u unutrašnjosti pomoćnog objekta, na nesrećnog 54-godišnjaka srušili plafon i dio zida.

Nesrećni muškarac ostao je zarobljen pod velikim količinama građevinskog materijala, a slučajno ga je pronašao jedan od komšija, piše Avaz.

Ubrzo su na lice mjesta stigli srebrenički policajci i ekipa Hitne službe Doma zdravlja Srebrenik, ali je dežurni ljekar, nažalost, samo mogao konstatovati da je Hodžić podlegao teškim povredama.

Na lice mjesta izašli su i pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice, a tek nakon što se završi uviđaj i obezbijedi unutrašnjost pomoćnog objekta, pristupiće se izvlačenju nesrećnog muškarca.

Tagovi:
  • 19:50 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.