Švedska

Hit snimak: Nikola Jokić u ekstazi pjeva Džejev hit poslije pobjede svog konja u elitnoj trci

 • 28.05.2024. 17:50

Nikola Jokić je završio NBA sezonu ranije nego što su mnogi očekivali, pošto ih je Minesota savladala sa 4:3 u dramatičnoj seriji polufinala zapada.

Nakon toga, za Jokića je mogao da počne zasluženi odmor. Somborac je tako odlučio da ode na konjičke trke u Švedskoj, gdje se u Stokholmu održava elitna trka konja.

U jednoj od njih učestvovao je i Jokićev pastuv, koji je pobijedio i donio mu veliku radost.

Na društvenim mrežama osvanuo je i snimak na kojem se Jokić veseli u društvu prijatelja, a tu je bio i glumac Lazar Nikolić.

Oni su zajedno uglas pjevali hit Džeja Ramadanovića "Sunce ljubavi", prenosi Telegraf.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

  ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Putuj, probaj, zavoli (R)

  '‘Putuj, probaj, zavoli (R)