Nova sjajna partija

Jokić srušio najbolji tim NBA lige

  • Izvor: Agencije
  • 20.01.2024. 08:08

Nikola Jokić odigrao je još jednu fenomenalnu partiju, srušio je Boston, najbolji tim u NBA ligi - 102:100.

Falila mu je asistencija za tripl-dabl učinak, pošto je meč završio sa 32 poena, 12 skokova i 9 uspješnih dodavanja. Kakav je ovo podvig najbolje govori jedan podatak.

Domaćin je prije ovog meča kod kuće imao skor 20-0! Srpski centar nanio im je prvi poraz u "TD Gardenu".

Prava drama viđena je u finišu meča pošto je Еron Gordon bio polovičan sa linije penala, Seltiksi su u posljednjih 17 sekundi dva puta tražili tajm-aut, Tejtum je imao šut za produžetak, promašio je, Marej je uhvatio loptu i označio slavlje svog tima.

"Oni su dali 100 poena, odličan su tim u napadu, mi smo bili bolji u odbrani i zato smo dobili. Znali smo u završnici da imamo mali faul i da će to da skine sekunde, Poup je odličan bio, zato je jedan od najboljih defanzivaca, srećan sam zbog pobjede", rekao je Jokić poslije meča.


Mladić udario dvije djevojčice na pješačkom prelazu: Izašao da pomogne, drugi vozač ga pretukao

Mladić udario dvije djevojčice na pješačkom prelazu: Izašao da pomogne, drugi vozač ga pretukao

Еfikasniji od njega bio je samo Džamal Marej (38, 8 skokova, 5 asistencija).

"Odigrao je odlično u posljednjoj četvrtini dao je 12 ili 14 poena, donio je energiju, nije htio da izgubi, bio je odličan", poručio je Nikola.

Pored njih dvojice jedini dvocifren u Denveru bio je Majkl Porter sa 13 poena i 8 skokova, dok je Gordon dao samo dva poena, uz 10 skokova.

Na drugoj strani istakli su se Derik Vajt (24, 5 asistencija), Džejson Tejtum (22, 8 skokova, 5 asistencija) i Kristaps Porzingis (21, 8 skokova, 2 asistencije). Denver u narednom kolu gostuje Vašingtonu, a Boston Hjustonu.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.