Sjajne partije

Juniori Igokee bilježe fantastične rezultate u Debrecinu

  • Izvor: ATV
  • 05.04.2024. 19:35

Košarka svakim danom sve više napreduje, a ukoliko želite da budete u vrhu morate da idete u korak sa najboljima.

Ovih dana u Debrecinu sjatili su se upravo oni. „Krem de la krem“ omladinskih kategorija stiče nova iskustva, odmjerava snage i krči svoj put ka vrhu.

Među njima i juniori Igokee koji svakom novom utakmicom usvajaju i nove lekcije, koje će im biti od velike koristi u seniorskim vodama.

Košarkaški klub Igokea veliku pažnju posvećuje radu sa mlađim kategorijama. Cilj je da što više igrača iz omladinskog pogona u narednim sezonama nosi igru seniorskog tima, a uz Duvnjaka, nekolicina njih je već odigrala uvodne minute u prvoj ekipi.

Stepenice ne smiju da se preskaču. Zato je važno za mlade igrače da od malih nogu usvajaju osnovna košarkaška znanja, da bi kasnije, kao što je to slučaj sa juniorskim uzrastom, mogli da budu dio velikih turnira koji će da ih izgrade za seniorske vode. Smatra to i trener juniora Igokee, koji poručuje da su turniri poput onog u Debrecinu od ogromnog značaja.

A iskustvo će im definitivno biti potrebno u budućnosti. Samo najuporniji i najkvalitetniji prokrčiće svoj put ka vrhu, a u juniorskoj selekciji Igokee bez sumnje ima materijala za velika djela. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?