Skandal trese Hrvatsku

Iz Koka-Kole se oglasili o sumnjama na trovanje

  • Izvor: Jutarnji.hr
  • 07.11.2023. 21:42

Proveli smo detaljnu internu istragu koja nije pokazala nikakve neusklađenosti u našoj proizvodnji. Dodatno, poslali smo uzorke nezavisnoj akreditovanoj laboratoriji na dalju analizu, saopšteno je iz kompanije Koka-Kola HBC Hrvatska nakon slučajeva trovanja u toj zemlji.

"Svjesni smo slučaja povezanog sa staklenom bočicom Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml. Izražavamo našu duboku zabrinutost i nadamo se brzom i potpunom oporavku osobe uključene u ovaj slučaj. Ponudili smo našu punu podršku i otvoreni smo za saradnju sa svim nadležnim tijelima koja provode istragu. Poslujemo prema najvišim standardima kvalitete i zdravstvene ispravnosti, koji prolaze kroz redovne vanjske kontrole. Uporedno smo proveli detaljnu internu istragu koja nije pokazala nikakve neusklađenosti u našoj proizvodnji. Dodatno, poslali smo uzorke nezavisnoj akreditovanoj laboratoriji na dalju analizi", poručili su iz Koka-Kole HBC Hrvatska d.o.o..

Drama u Hrvatskoj: Tri slučaja trovanja Koka-Kolom, policija istražuje

Drama u Hrvatskoj: Tri slučaja trovanja Koka-Kolom, policija istražuje

Društvene mreže u ponedjeljak poslijepodne preplavila su upozorenja građanima da ne piju određene sokove i mineralne vode zbog navodnih trovanja.

Riječka bolnica danas je potvrdila da imaju jedan slučaj povrede jednjaka, a riječka policija da je jednoj osobi pozlilo nakon konzumacije pića u kafiću, a kasnije je objavljeno da su u Zagrebu danas hospitalizovane dvije mlađe osobe sa sumnjama na isto trovanje.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:10 Naša Srpska (R)

    ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)