Koprivnica

Niko ne zna gdje će: Haos u novom kružnom toku

  • Izvor: Agencije
  • 01.05.2024. 22:00

Da kružni tok nije za svakoga, to nam je u mnogo slučajeva do sada postalo jasno, a kada je tek u nastajanju, situacija može biti još i teža.

Takva je situacija bila na novom kružnom toku na raskrsnici Cvjetne ulice i Ulice Antuna Mihanovića u Koprivnici.

U videu se vidi kako vozači ne brinu puno za novi kružni tok, a dio problema leži i u činjenici kako uz saobraćajnicu još stoje znakovi s dosadašnjom regulacijom saobraćaja, piše epodravina.hr.

“Crveni krug u sredini novog kružnog toga tek je ofarban, moraju se još postaviti ivičnjaci drugi dijelovi kružnog toga, tako da je on još u nastajanju. Do kraja sedmice će svi dijelovi novog kružnog toga biti posloženi”, rekao je zamjenik načelnika Tomislav Golubić.

Dodaje što se regulacije saobraćaja tiče, da prema važećim propisima dok se ne postavi nova signalizacija, ne smije se micati postojeća.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    ''Ko? Šta? Kada? Gdje? Zašto? Kako? I tu se pitanja ne zaustavljaju - otvoreno i odvažno.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.