Vozači, oprez

Olujni vjetar zatvorio dionicu magistrale

  • Izvor: Agencije
  • 08.01.2024. 20:22

Zbog olujnog vjetra za sav saobraćaj zatvorene su: auto-put A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova Sveti Rok i Posedarje te Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene.

"Zbog olujnog vjetra za sav saobraćaj zatvorene su: auto-put A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova Sveti Rok i Posedarje -obilazak za lična vozila je državnim putevima čvor Posedarje - Maslenica - Zaton Obrovački - Gračac - čvor Sveti Rok, a za ostala vozila čvor Benkovac - Kistanje - Knin - Gračac - čvor Sveti Rok te Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene", izvijestili su u ponedjeljak popodne iz Hrvatskog auto-kluba (HAK).

Samo za lična vozila otvoreni su: auto-put A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica (obilazak za ostale grupe vozila je starom cestom DC3 kroz Gorski kotar); Jadranska magistrala (DC8) Bakar-Novi Vinodolski-Senj-Karlobag; državni auto-put Gračac-Obrovac-Karin (DC27); državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54); državna auto-put DC99 između čvora i mjesta Križišće; lokalna cesta Kraljevica-čvor Križišće i Paški most.

Na auto-putu A7 između čvorova Rijeka istok i Šmrika zabrana je saobraćaja za autobuse na sprat, vozila s priključnim vozilom i motocikle (I grupu vozila).

Zabrana saobraćaj zbog olujnog vjetra za I grupu vozila (motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1.9 m, autobusi na sprat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, lična vozila koja vuku malu prikolicu sa jednom osovinom) na državnoj cesti D 102 most Krk u oba smjera.

Zbog zimskih uslova zabrana je saobraćaja za kamione s prikolicama i šlepere s poluprikolicama (te ostala vozila bez zimske opreme) na putevima u Lici i na svim županijskim i lokalnim putevima na području Donjeg Lapca i Korenice.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.