Skadar

Potresni prizori na mjestu gdje je majka sa troje djece skočila u rijeku

  • 06.05.2024. 16:33

U albanskom gradu Skadru je došlo do tragedije, kada je žena sa troje d‌jece skočila u rijeku Bojanu. Lokalni mediji navode da je suprug maltretirao suprugu i d‌jecu, i da je to možda razlog za suicid, ali osumnjičeni Еrgis Arazi (31) demantuje te navode.

Na “dan cvijeća” u Skadru, građani Skadra su se udružili kako bi bacili cvijeće u rijeku Bojanu gd‌je je majka Alma Arazi (39) skočila sa svoje troje d‌jece, nakon kako se sumnja porodičnog nasilja koje je trpjela, pišu albanski mediji.

Dalje navode da je posljednji put viđena u kafiću, gd‌je se našla sa jetrvom. Navodno je jetrva izjavila da ništa nije slutilo na tragediju i da nije ni sumnjala ni na kakvu tragediju.

Invazija jeftinih auta na Еvropu

Invazija jeftinih auta na Еvropu

Zamjenica predsjednika opštine Skadar rekla je da je zabava u ovom gradu prerasla u bol jer u gradu “nedostaje neko lijepo cvijeće”.

Ona je pozvala žene da osude nasilje, d‌jecu koja vide da im se majka maltretira, bake koje slušaju svađe iza zatvorenih vrata kako bi se ovi slučajevi spriječili, prenosi Blic.


Podsjetimo, preksinoć je iz rijeke Bojane izvučeno tijelo njene najstarije kćerke. D‌jevojčica, koju je pronašao jedan ribar, navodno je imala modrice po licu. Za tijelom Alme i drugo dvoje d‌jece se još traga.

Pratite nas i putem Vibera