Antonić: Govedarica jednostavno traži pažnju

  • 08.05.2020. 19:41

Smatram da je izjava Vukote Govedarice neozbiljna, s obzirom da on sam zna da odluka o smjeni ministra Staše Košarca ne zavisi samo od SNSD-a, rekao je za ATV Momčilo Antonić, poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske komentarišući izjavu SDS-ovog Vukote Govedarice koji je rekao da predsjednik SNSD-a Milorad Dodik "slučaj Staše Košarca" gura u zaborav.

Možda bi to, kaže Antonić koalicione partije iz Federacije i podržale, ali je veliko pitanje da li bi te partnerske partije podržale imenovanje novog srpskog ministra, poučeno prethodnim imenovanjima koje su partnerske stranke iz Federacije blokirale, prvenstveno mislim na SDA. 

"SNSD je do sad uradio već određene pomake i ima jasan stav. Danas je na Izvršnom komitetu donio odluku kada je u pitanju Staša Košarac, a što se tiče njegove pozicije ministra to je kompleksno pitanje koje ne zavisi samo od SNSD-a", poručuje Antonić.
  
Vukota Govedarica, kaže Antonić, s ovakvim izjavama jednostavno traži pažnju. 

"On je bio predjsednik partije, a sada je delegat i njemu je svaka medijska pažnja sada dobrodošla i pokušava na neki način da se profiliše kroz to, a ne vidi da na taj način ne vodi računa o interesima Republike Srpske", jasan je Antonić.  

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?