Potpredsjednik DNS-a

Banjac: Trninić smijenjen, DNS odlučuje o nasljedniku

  • 24.12.2019. 14:42

Potpredsjednik DNS-a Darko Banjac potvrdio je Srni da je smijenjen ministar sabraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić, koji je na tu poziciju imenovan kao kadar DNS-a.

"Predsjednik Vlade Srpske Radovan Višković razriješio je dužnosti Trninića, a organi DNS-a će donijeti odluku ko će biti novi ministar", istakao je Banjac.

On je rekao da nema informaciju da li će eventualno biti smijenjen i drugi ministar DNS-a u Vladi Srpske Lejla Rešić, koja je na čelu resora za upravu i lokalnu samoupravu.

Komentarišući ostavku Marka Pavića na funkciju predsjednika DNS-a, Banjac je istakao da je Pavić 16 godina bio na čelu ove stranke, koju je doveo do vrhunca moći i osvojenih 100.000 glasova na posljednjim izborima.

"Zahvaljujući Paviću, DNS je ostavrio najbolje rezultate i svi smo mu zahvalni što nas je izveo na put uspjeha i demokratije. Pavić će uvijek biti dio DNS-a i neko kome ćemo se obratiti za savjet jer ima veliko iskustvo koje se ne može ničim zamijeniti", rekao je Banjac.

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.