Ministar unutrašnjih poslova Srpske

Lukač: Na poziciju direktora policije biće izabran najkvalitetniji

  • 24.01.2020. 14:03

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas u Banjaluci da će na poziciju direktora Policije biti izabrana najkvalitetnija osoba koja će naslijediti sadašnjeg direktora Darka Ćuluma i koja će moći da odgovori svim zadacima.

Lukač je izjavio da će novi direktor policije biti izabran u skladu sa raspisanim konkursom.

"Za sada nema mnogo prijavljenih. Zainteresovani vjerovatno još prikupljaju potrebnu dokumentaciju, a u MUP-u ima više ljudi koji ispunjavaju uslove za poziciju direktora. Vidjećemo ko će se prijaviti. O imenima još ne možemo da pričamo", naveo je Lukač.
 

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film:Ponovo kod kuće (16+)

    '' Film:Ponovo kod kuće (16+)

  • 23:50 Vaskršnja poslanica i Prenos Vaskršnje liturgije iz Hrama Svetog Save na Vračaru

    ' Vaskršnja poslanica i prenos Vaskršnje liturgije iz Hrama Svetog Save na Vračaru

  • 02:00 Noćni program

    Noćni program