Brutalne uvrede u NSRS

Miladin Stanić ponovo vrijeđao Zoru Vidović

  • 30.10.2019. 12:44

Šef Kluba poslanika SDS Miladin Stanić ponovo je danas u parlamentu Srpske nazvao ministarku finansija Republike Srpske Zoru Vidović glupačom.

"Ja sam to namjerno ranije rekao da mi ona dokaže to što tvrdi. Sve dok to ne dokaže ona je za mene glupača", istakao je Stanić tokom sjednice NSRS.

Na njegovu izjavu reagovala je poslanica PDP Gordana Vidović koja je kazala da je neophodno stati u kraj takvim izjavama u parlamentu Srpske.

"I ranije sam upozoravala da se mora prestati sa vrijeđanjem. Moramo ići u izmjene Poslovnika o radu Narodne skupštine Republike Srpske kako bi se ovome stalo u kraj.  Mislim da bi to trebao biti zadatak predsjednika Odbora jednakih mogućnosti. Ako mi u parlamentu Srpske dozvoljavamo sebi da vrijeđamo jedni druge onda šta to govori o nama i NSRS", istakla je Vidovićeva.

Podsjećamo, Stanić je na jednoj od prethodnih sjednica NSRS ušao u verbalni okršaj sa ministarkom Vidović, koju je tom prilikom nazvao glupačom.

Pročitajte i:

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.